Tisková zpráva: Světové zasedání Global Passenger Network (GPN) se letošní rok uskuteční v Praze

Global Passenger Network je celosvětová organizace dopravních společností zajištujících prémiové služby v oblasti zájezdové a incomingové autobusové dopravy. Tato organizace byla založená roku 2006 a členové GPN se pravidelně scházejí dvakrát ročně v různých městech světa, aby diskutovali o směru a cílech organizace, koordinovali a zlepšovali vzájemnou spolupráci mezi jednotlivými členy organizace GPN, iniciovali a monitorovali profesní programy, na jejichž základě profitují jak samotní členové organizace GPN, tak především jejich klienti, a zároveň aby reagovali na globální i lokální problémy či předpisy, které ovlivňují jejich byznys.

Tým Umbrella Holiday   |   9. 3. 2020

Tento rok přivítá ve dnech 10. až 11. března 2020 členy i partnery Global Passenger Network v Praze její jediný registrovaný člen zastupující Českou republiku, společnost Umbrella Coach & Buses, s.r.o., z portfolia společnosti Umbrella Mobility SE. Společnost Umbrella byla založena v roce 2004 a dnes je jedním z nejdůležitějších partnerů německé dopravní společnosti FlixBus, pro kterou zajišťuje mezinárodní autobusovou dopravu po celé Evropě. Umbrella Mobility se dále věnuje pronájmu nadstandardních autobusů pro zájezdovou a incomingovou dopravu a poskytuje cestovní služby na klíč pod značkou Umbrella Holiday. Od roku 2019 se rovněž podílí na zajištění městské a příměstské dopravy v Hamburku pod značkou Umbrella City Lines a v neposlední řadě zajištuje pod značkou Umbrella Yacht pronájmy lodí a jachet.

Všechny členy GPN čeká v Praze velmi náročný program jednání, protože se budou řešit především otázky směru a cíle organizace, rozvoje technologií, podpora marketingu, aktuální vývoj týkající se bezpečnosti vozidel i samotného cestování i velmi aktuální otázky ohledně viru Covid-19. Rovněž se na zasedání budou volit čtyři noví členové představenstva GPN a bude zvolen i nový prezident této prestižní organizace. V Praze se představí i potenciální noví členové z Maroka a Vietnamu, o jejichž možném přistoupení budou členové GPN hlasovat. Novým aliančním partnerem GPN se stává od března roku 2020 také společnost Eurowag, poskytující služby telematiky, tankovacích karet, mýta i fleet managementu pro silniční dopravu.

Přečíst více článků