Úspěšná repatriace občanů během pandemie COVID-19

Umbrella Holiday poskytovala mimořádnou dopravu pro repatriaci občanů během pandemie COVID-19

Jana Jelínková   |   22. 3. 2020

V období pandemie COVID-19 jsme v Umbrella Holiday nabídli mimořádné autobusové spojení pro občany, kteří se v důsledku opatření proti šíření nového koronaviru nemohli přepravit z různých evropských zemí zpět do České republiky. Jsme hrdí na to, že jsme mohli pomoci stovkám lidí vrátit se domů v této nelehké době. 

 

Speciální doprava mezi Prahou, Bratislavou a Velkou Británií  

Nabízeli jsme přepravu z Prahy a Bratislavy do Londýna a Manchesteru a zpět. Naši klienti mohli cestovat v luxusních minivanech Mercedes V-class pro maximálně 6 osob nebo v Mercedes Sprinter pro maximálně 15 osob. Služba zahrnovala i další výhody, jako ranní kávu a večeři či snídani na trajektu. 

 

Pravidelná trasa

Zajišťovali jsme pravidelné odjezdy z Prahy do Londýna a Manchesteru ve stanovených termínech. Zpáteční trasy z Manchesteru do Prahy probíhaly v pravidelných intervalech, přičemž některé z těchto spojů pokračovaly dále do Bratislavy.

 

Individuální přeprava

Pro ty, kterým nevyhovovaly nabízené termíny a trasy, jsme zajistili individuální přepravu. Klienti si mohli objednat soukromé minivany nebo osobní auta dle svých potřeb a s velice výhodnými podmínkami.

 

Bezpečnost a opatření

Bezpečnost našich cestujících byla vždy na prvním místě. Všechny naše vozy byly vybaveny dezinfekcí rukou a cestující byli povinni nosit roušku, respirátor nebo mít ústa zakrytá šátkem či šálou po celou dobu jízdy. Také jsme dbali na omezení počtu zavazadel na jedno na osobu, s možností přepravy dalšího.

Přečíst více článků