Autobusy od Umbrelly? Naše členství v GPN vám zajistí ty nejlepší služby!

Ať už jde o cestování po Česku nebo po Evropě, špičkově vybavené autobusy nabízejí skvělý cestovatelský komfort. Víte ale, jak poznáte, že je váš autobusový dopravce na vysoké úrovni a poskytuje skutečně kvalitní služby? Tou největší zárukou je členství v organizaci Global Passenger Network.

Tým Umbrella Holiday   |   23. 8. 2018

Oč jde? GPN je mezinárodní organizace založená v roce 2006, která sdružuje společnosti zajišťující autobusovou dopravu a cestovní služby v 35 zemích světa. Organizace přijímá do svých řad pouze nejkvalitnější společnosti, které splňují přísné podmínky kladené na kvalitu nejen samotných autobusů, ale i služeb, profesionalitu personálu, zkušenosti i vysokou úroveň veškerých dalších produktů, které nabízejí. Speciální pozornost je pak věnována především bezpečnosti. Členové GPN svým klientům v současnosti nabízejí pronájem více než 17 000 autobusů doslova po celém světě.

Společnost Umbrella je jediným členem Global Passenger Network v České republice. Jaké výhody to přináší jejím klientům? Předně si mohou být jisti, že tyto autobusy splňují nejpřísnější kritéria pro bezpečnost, komfort i vybavení, což je obzvlášť důležité především při delších cestách, na které se Umbrella specializuje. V případě, že se klienti rozhodnou cestovat do zahraničí, jim pak díky partnerům v GPN může společnost Umbrella zajistit stejně vysoký standard po celou dobu jejich cesty.

alt_text_here

Společnost Umbrella vlastní flotilu nejmodernějších autobusů

 

Společnosti Umbrella Holiday a Umbrella Coach & Buses přitom přísné podmínky organizace Global Passenger Network neuplatňují jen na autobusovou dopravu a pronájem autokarů, ale i na další služby, které poskytují – ať už jde o pronájem jachet, prodej letenek, ubytování, organizaci zájezdů či incomingové služby po celé Evropě.

Aby vám mohla zajistit ty nejlepší služby v oblasti cestovního ruchu, společnost Umbrella úzce spolupracuje také s německou cestovní kanceláří KDE Reisen GmbH, která sídlí v Hamburku, a s největším evropským poskytovatelem autobusové dopravy FlixBus, pro kterého zajišťuje linkovou dopravu v České republice i v Evropě.

Potřebujete si pronajmout autobus? Napište nám!

Přečíst více článků